torstai 19. heinäkuuta 2012

Kukkamekko trikoosta


Tässä taas yksi keskeneräisenä lojunut ompelus. Mekko ollut jo kauan kädentie resoreita vaillle valmis. Jostain syystä jotkut ei meinaa valmistua loppuun ja uusia pyörii mielessä. sekä toteutuksessa. Tämä mekkonen tehty OB:n viimekesän topin kaavalla koko 92. Kangas Kangastukulta. Nyt toivotaan hartaasti yllätys helteitä. Eerin tietää mitä pitää tehdä kun laitetaan uusi vaate päälle ja otetaan kameralla kuvia...POSEERATA!

.

 Ja ottaa useampi asento :)  Tämä mekko näyttää kyllä varsin minimekolta, kankaan pituus loppui..loppui koko kangas..edes joku kagas loppu :)

                                                 
                           
                               

 Eihän sitä koko aikaa jaksa poseerata ja silloin pitää lähteä sisälle ja sanoa hei hei!

9 kommenttia:

NuppuNeula kirjoitti...

Kiva mekko ja tosi raikas kangas! Ja nuo turkoosit resorit sopii siihen hirmu hyvin.

glenni kirjoitti...

ihania kuvia!
ja hauska tuo mekko, tuo pääntie elävöittää kivasti

Eve kirjoitti...

Hauskoja kuvia ja kiva mekko!

Tiinu kirjoitti...

Ihana kukkamekko :)

Yomm kirjoitti...

Söpö mekko! :)

saaraps kirjoitti...

Ihana mekko ja suloinen neiti! :)

Emmiaa kirjoitti...

Ihana kangas todellakin! Meidänkin tyttö ottaa heti poseerausasennot, kun kaivetaan kamera esille ja laitetaan uudet vaatteet päälle. :)

Heidi kirjoitti...

Todellakin! Nyt tarvitaan helteitä, jotta mekkosta saa käyttää! Tuo taitaa sopia viileällä ilmalla pitkähihaisen ja housujen kanssa, joten usein käyttäkää vaan ahkerasti.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia, kankaita ja mekkoja. Mistähän mä löytäisin uudelleen ompeluinnostuksen??? Pitäsköhän alottaa säästämään vaikka uuteen koneeseen, vanhan kanssa katoaa se pienikin muru ompelemisen ihanuudesta! Ja osaiskohan sitä vielä? t. kerhokaveri Lopetista ;)