tiistai 22. lokakuuta 2013

Savan salainen paketti tuotoksineen, sekä Eerinin synttäri mekko ja kakku

Ompeluryhmän salaisessa paketissa tuli metsolan ihanaa waternlyä ja lilaa puuvilla pitsiä


Eerin kun näki kankaan, tuli heti mekko tilaus :) . Siipä sellainen kankaasta tehtiin. OB.n kaavalla. Mekossa käytetty lisänä yksiväristä keltaista joustofroteeta. kokona 104 sauman varat vain pituudessa ja helmaan lisätty reippasti ylimääräistä.

 


Eerinin synttärimekko.....                                                                                                                

Pehmeää valkoista pitsiä(eurokankaan palalaari) ja alla vielä pehmeämpää vaaleanpunaista trikoota(ikasyr)


Kuvissa kangas ei pääse kunnolla oikeuksiinsa, mutta livenä ihana, vaikka väri ei ehkä paras kun vaalea, mutta tällä kertaa äiti ei vain voinut vastustaa. Mekon kaava pohjana OB:n Hoops.


Mekolle piti tehdä pinni samasta kankaasta, sekä helmet(helmikaupasta). Kuvauksen jälkeen kaula aukkoon lisäsin framillonin, että kaula aukko jämäköityi eikä " löpöttänyt" enää, kun istuu ja liikkkuu.


Rakkaalle prinsessalle prinsessakakku, kuorrutukset ja koristeet sokeri massaa, voikakkupohja(kinuskikissa) ja vanilijatäyte(kinuskikissa) mansikoilla ja vadelmilla. voikakkupohjasta on tukeva tehdä pohja, mutta omaa makuun turhan raskas, vaikka hyvää olikin.


Synttärisankari tykkäsi kakusta, vaikkei sitä maistanutkaan...Taisipa tykätä ihan koko päivästä. ihania "vieraita" eli tärkeitä läheisiä ja ihania vieraita. Kiitos :)

2 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Ihania mekkoja ja voi mikä suloisuus tuo kakku!! :)

eenamaarit kirjoitti...

Ihan valtavan mahtavia kakkuja!! Ja on nuo vaatteetkin hienoja, mutta sen tiesinkin jo edeltäpäin, että niitä osaat tehdä. :)