lauantai 7. joulukuuta 2013

Yksivuotis juhlat pandan merkeissä


Aika se kuluu niin nopeaa. Meidän Iiris vauva jo 1v...ei ihan vielä, mutta juhlat pidettiin joulukuun kiireiden vuoksi jo etukäteen. Ihanaa päivä vietetty ihanien ja tärkeiden ihmisten kanssa.


Itse olen aivan rakastunut Viljamin puodin pandaan, mikä symppis :) valkoista puuvillaa ostin ensiksi mekko kankaaksi, vaan kun tuota marjapuuron väriä ilmaantui, niin olihan sitä pakko ostaa. Panda napeista asuun sopiva pinni ja pampulat. Kaavan OB:n uusimman lehden mekko...nimeä ei muista. Tykkäsin, että hyvä kaava, vaikka leveydestä otettu saumanvarat pois koko 80


 Ekaa kertaa taisin käyttäää kankaan aika tuhlailevasti, mutta kuvan piti olla oikealla kohdalla, että pääsi oikeuksiinsa.
 

Kankaasta se inspiraatio kakkuun lähti...haastetta oli saada tarpeeski isokakku, joka mahtuu jääkaappiin, nii,n että tulee tuo panda ja ilmapallo erikseen :) Kuorrutteet on sokerimassaa, jonka alla kermavaahton. Perus sokerikakkupohjan välissä kinuskikissan mansikkatäyte muokattuna omanlaiseksi, ja mansikkaa vain puolet ja loput korvataan kokonaisilla vadelmia..hyvää tuli, vaikka itse sanonkin, täytyypä tehdä toistekin.

2 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Upeat! Mekko on suloinen ja kakku saa huokailemaan, miten joku osaa!?! :)

Heidi K kirjoitti...

Kiitos :)