lauantai 3. marraskuuta 2012

Eerinille ja vauvalle


Viime keväänä hankittu talvi ilo kangas Sampsukalta, muuntui Eerinille mekoksi/tunikaksi.


Kangas tuo mieleen vanhat ajat, joten laitoin vanhan aikaisesti resoritkin. Mekko kaava muokkaukseen pääsi OB:n Tilda trikoomekko. leveys kokoa 92(ilman saumanvaroja ja 1cm taitteelta pois), hihat 98+ resori( eikä silti liian pitkät) ja helma 98 + resori..olisi sitä pituutta voinut vielä muutaman centin lisätä. Etukappaleeseen ylhäällä ommeltu kuminauha rypytystä pätkä..en tiedä jääkö vai otanko pois.


Kaksi kuvausta viikosta...ei vielä jaksa aivan keskittyä. Huomasin viime aikaisista poseerauksista, että neidillä käsi aina pystyssä...hmmm..onkohan vihje äidille :) Jumpsuit OB:n kaavalla, leveys 56, pituus 62 ja resoreina vielä ylipitkä, saa käännellä aluksi, jos vaikka menisi pitkään tai ainakin muutaman kuukauden :). Tulevalle iso-siskolle näistä Metsolan kankaista on tehty dreamland tunika ja legginsit. Voi  sitten vähän samistella nuorimmaiset. Tuli aikas kiva yhdistelmä ja sopii tytölle ja pojalle, kun ei olla saatu selville tuota sukupuolta :)

                                      

Vauvalle vielä kypärähattu Sampsukan merinointerlocista. Kaava uusimmasta OB:sta, joka aika reilua kokoa pienin 38 ja silti lindeksin vastaavaa myssyä 42/44 kokoa isompi. Hattu on yksinkertoisesta interlocista ei siis vuoritettu alkuperäisen kaavan mukaan.

Ei kommentteja: