torstai 1. marraskuuta 2012

Tähti Flow
Piti meillekin tehdä flow, vaikka OB:n lehdessä kuva ei vakuuttanutkaan....mutta sitten tuli ne kuvat tehdyistä mekoista ja näyttikin paljon paremmalta. Koko 92, hihat 98, helma pituus 104. Kangasta tähän menikin vähän enemmän kuin normaaliin mekkoseen. Tätä tähti kangasta on tilattu itävallasta ja on ihanan pehmoista ja laskeutuvaa, joten oikea valinta tähän mekkoon. Huomasin vasta ompelu vaiheessa, että olinkin leikannut vain yhden hame osan ja kagasta ei riittävästi toiseen, joten pakollinen mietintä mitä tehdä . Päädyin käyttämään etuosan helmakappaleeseen Sampsuka limeä dennis trikoota, jota laitoin sitten resoreiksikin. Hyvä, että joskus kangas loppuu kesken, sillä tykkään todella paljon tästä versiosta. Taskuja en laittanut vaan applikoin tädet tähtikankaasta taskujen kohdalle.


Eerin on kova tyttö hoitamaan nukkeja, mutta isoveljen vanhat työkalut ovat myös suosittuja :)

3 kommenttia:

eitsu kirjoitti...

Onpas tosi kiva. Tosi hauskalta näyttää nuo tähdet taskujen paikalla ! Jos et olisi paljastanut ongelmaa, olisin ajatellut, että onpas vaan hauska yhdistelmä!

NuppuNeula kirjoitti...

Komppaan eitsua! Mä oon vakuuttunu, et tää versio on jopa parempi, ku alkuperänen suunnitelma! Hieno Flow!

PiiaM kirjoitti...

Löysin sun blogin po:n kautta. Ihania vaatteita oot ommellut. Itselläni olis tarkoitus tehdä po:n laneilla flownit meidän tyttötriolle. Kivasti olit yhdistänyt tässä värejä, itse en uskalla yhdistellä värejä :(